Brandverzekering

Brandverzekering: de beste bescherming voor uw woonst

Een van uw meest kostbare bezittingen is ongetwijfeld uw (t)huis. Het verdient dus ook de best mogelijke beveiliging! Of u nu eigenaar, huurder of verhuurder bent: een brandverzekering biedt een onmisbare bescherming voor uw woning en inboedel.

Brand- of woonverzekering?
Een brandverzekering is niet wettelijk verplicht voor eigenaars die hun woning zelf bewonen. Toch kan het ontbreken ervan dramatische gevolgen hebben. Onze brandverzekering beschermt uw woonst en inboedel niet alleen tegen de gevolgen van brand, maar ook tegen andere, aanverwante risico’s. U kunt ze eigenlijk beschouwen als een soort ‘woonverzekering’.

Enkele van de courante gevaren waartegen u zich indekt:

  • Ontploffing of blikseminslag
  • Aanslagen en vandalisme
  • Elektriciteitsschade
  • Schade aan inboedel door temperatuurwijziging
  • Schade door storm en hagel
  • Waterschade
  • BA Gebouw

Deze lijst is zeker geen compleet overzicht van de waarborgen. Wat dekt uw brandverzekering precies? Wij spitten de algemene voorwaarden van uw contract graag met u uit. En kijken samen of we u een bredere dekking kunnen voorstellen.

 

 

Brand- of woonverzekering?

Aanvullende waarborgen
Desgewenst breiden we uw brandverzekering uit met extra opties. Dit zijn toevoegingen om uw woonst nog optimaler te beschermen. Stel: u raakt betrokken bij een conflict na brandschade. Of iemand brengt schade toe aan uw woning, en u ondervindt problemen om de kosten te recupereren. Dan krijgt u dankzij onze optie Rechtsbijstand een advocaat toegewezen om uw belangen te verdedigen. Ook is het zinvol om een diefstalverzekering aan uw polis te koppelen.

Aanvullende waarborgen

Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Vraag ons naar een brandverzekering op maat.

Of bel met een van onze adviseurs.
phone 03 312 28 38